Inženjering - Konsalting -Servis

Tehnoproming - O kompaniji

Tehnoproming d.o.o. osnovan je 1990 godine. Od tada pa do danas Tehnoproming je posvećen unapređenju poslovanja, održanju kvaliteta i uskoj specijalizaciji kadrova, uz permanentno proširenje asortimana proizvoda i usluga.

Tehnoproming je aktivno učestvovao na preko 500 projekata u regionu na izvođenju radova (samostalno ili kao suizvođač), projektovanju ili u funkciji konsultanta u definisanju projektnog zadatka i pronalaženju funkcionalnih i praktičnih rešenja na osnovu obimnog iskustva u radu.

Početkom 2013 godine Tehnoproming dopunjuje svoj mašinski park mašinom za bušenje betona sa dijamantskim reznim alatima, tako da je povećana efikasnost prilikom izvođenja radova na postavljanju instalacija

2014. godine Tehnoporoming je postao ovlašćeni distributer DAIKIN proizvoda. Kompanija DAIKIN je pruža potpunu podršku u obuci kadrova, tehničku podršku za pravilno dimenzionisanje i izbor tipa primenjenih rešenja, čime krajnji korisnici dobijaju potpuno ispravno dimenzionisan, prilagođen i instaliran sistem.

.

Tehno-proming d.o.o.