Inženjering - Konsalting -Servis

Komercijalne kondenzacione jedinice

DAIKIN KOMERCIJALNE KONDENZACIONE JEDINICE

Daikin nudi kompletni asortiman kondenzacionih jedinica za komercijalnu rashladnu tehniku pri niskim i srednjim temperaturama. Daikin komercijalne kondenzacione jedinice su kompaktne, efikasne i vrlo tihe u radu, predstavljaju odlično rešenje za hladna skladišta i rashladne prostorije, maloprodaju hrane, restorane i trgovine na benzinskim postajama. Daikin kondenzacione jedinice efikasnost i pouzdanost kombinuju sa lakom montažom i održavanjem i sve uz vrlo konkurentne cene.

RASHLADNA TEHNIKA S VISOKIM STEPENOM EFIKASNOSTI

Daikin kondenzacione jedinice odlikuju se visokim stepenom energetske efikasnosti i visokim performansama, zahvaljujući efikasnim kompresorima i regulaciji brzine ventilatora kondenzatora. Na taj način se može smanjiti potrošnja energije u pripremi i maloprodaji hrane.

ROBUSTAN I POUZDAN SISTEM

Daikin konmercijalne kondenzacione jedinice odlikuju se kompaktnim i robusnim rešenjem. Svaka potpuno opremljena i fabrički ispitana jedinica sadrži atestirane delove i kućište sa jakom antikorozivnom zaštitom, koje je predviđeno za spoljašnju upotrebu. Takva jedinica obezbeđuje dugi niz godina pouzdanog rada čak i u teškim radnim uslovima.

LAKA MONTAŽA I SERVIS

Kondenzaciona jedinica lako se montira čak i na mestima sa ograničenim prostorom, sa već ožičenim razvodnim kutijama, skraćuje vreme puštanja u rad. Dostupni delovi i demontažne ploče omogućuju jednostavan servis, a delovi su dostupni u Daikin servisnoj mreži.

Niska emisija buke

Komercijalne kondenzacione jedinice odlikuju se niskom emisijom buke, zahvaljujući zvučnoj izolaciji kućišta, oblozi kompresora i regulatu brzine ventilatora.

Jednostavan pristup >Jednostavan pristup radi montaže ili održavanja, s spoljašnjim ventilima za prekid dovoda i razvodnom kutijom sa sklopkom i zaštitom IP55.

 

Jedinica za sve vremenske prilike

Komercijalne kondenzacione jedinice izvedene su za sve vremenske prilike i kućište je izrađeno od čelika s epoksidnim premazom dok su cevi kondenzatora zaštićene antikorozivnom zaštitom.

Pouzdani kompresor

Modeli za srednje i niske temperature opremljeni su visokopouzdanim klipnim ili spiralnim kompresorima, s grejanjem u karteru.

Radna materija

Radne materije su R-404A, R-134a* i R407C*, u potpunosti je ispitane u fabrici

Tehno-proming d.o.o.